DentDesign - Laborator tehnica dentara

Laborator tehnica dentara, infiintat in anul 2010 din pasiune pentru profesia de tehnician dentar si cu scopul de a oferi lucrari protetice la standarde inalte de calitate. Dorinta de a ridica tehnica dentara la rang de arta, dorinta nu usor de implinit, a facut ca Dent Design – laborator tehnica dentara sa fie locul in care credem ca totul este posibil in tehnica dentara, ne-a facut sa muncim pentru a deveni profesionisti desavarsiti, sa folosim cele mai bune materiale si sa alegem calitatea ca principal tel.

Lucrare protetica-12

Motto

Daca vrei sa ajungi departe in calatoria ta spre succes, fii partener cu altii care stiu cum sa faca lucrurile sa se intample.

— Anonim

Colaborarea cu medici stomatologi, la fel de exigenti ca si noi, face ca obiectivul nostru principal, calitatea, sa fie intotdeauna pe primul loc. Ne simtim onorati sa colaboram cu orice medic stomatolog care impartaseste aceleasi valori si care pune nevoile pacientului inainte de orice.

Oferim o gama completa de lucrari protetice, la un raport exceptional calitate-pret pentru ca ne dorim ca pacientii dumneavoastra sa aiba un zambet frumos si sa se intoarca cu bucurie.
Folosim aparatura profesionala de ultima generatie dar si materiale de cea mai buna calitate care, impreuna cu maiestria echipei noastre, duc la realizarea unor lucrari protetice cu un inalt nivel de calitate. Ne respectam cu seriozitate promisiunile si termenele de executie pentru ca stim ca o echipa medic-tehnician care colaboreaza perfect este ideala pentru zambetul pacientilor. Dorim sa ne convingem atat colaboratorii, cat si pacientii, ca o lucrare de calitate trebuie sa fie durabila, functionala dar si estetica. Unicitatea fiecarui pacient duce la dorinta de a creea lucrari adaptate nevoilor acestora iar acesta este provocarea ce da viata laboratorului nostru.

Va invitam sa ne cunoasteti!